"Siapa Nak Tahu Rahsia Untuk Dapatkan 100 Pelanggan Pertama Melalui Internet - Anda Boleh Praktikkan Hari Ini Juga!"

(Strategi Ini Adalah Berdasarkan Pengalaman Sebenar Bagaimana Menghasilkan Jualan Pantas Dalam Tempoh Kurang 7 Hari!)


Assalamualaikum & Hai 🙂

Nama saya Rahman Basri. Hari ini saya akan kongsikan kepada anda bagaimana strategi untuk mendapatkan 100 pelanggan pertama anda melalui internet.

Strategi yang bakal saya share sangat simple, tapi powerful.

Beberapa bulan lepas, diam-diam saya cuba strategi ini dalam kebanyakan jualan produk saya melalui online. Alhamdulillah, hasilnya jarang mengecewakan.

Dan yang terkini, pada minggu lepas.. Saya cuba untuk 'simplify' kan lagi strategi ini agar ia lebih mudah untuk dipraktikkan, terutamanya oleh newbie untuk hasilkan 100 unit jualan pertama melalui internet.

Alhamdulillah percubaan tersebut berjaya! Anda boleh lihat sendiri hasil berikut:

Dalam tempoh kurang seminggu (yang lebih tepat ialah cuma 48 jam je), saya berjaya close 100 unit jualan untuk satu produk!

Untuk pengetahuan anda, dalam promosi di atas ini saya cuma ada lebih kurang 220 jumlah prospek. Dan yang menarik, ada 100 daripada mereka telah buat keputusan untuk membeli produk yang saya promosikan. Ini bermakna conversion rate jualan saya hampir mencecah 50%, sedangkan standard conversion rate ialah bawah 20%. Jadi nak dapatkan 50% conversion rate adalah jarang-jarang berlaku.

Justeru, saya ada menyiapkan satu ARTIKEL untuk saya terangkan strategi yang saya gunakan sehingga berjaya menghasilkan 100 unit jualan dalam tempoh yang sangat singkat, iaitu cuma kurang 48 jam sahaja.

Saya berani JAMIN, strategi ini 'newbie friendly' dan anda boleh terus praktikkan hari ini. Insyaallah.

Jadi, jika anda berminat untuk baca artikel ini dan ingin mengetahui lebih lanjut strategi 'Get 100 Customers' ini, anda boleh klik butang di bawah sekarang:

Get 100 Customers!

Masukkan Nama & Emel anda di bawah. Saya akan berikan pautan ke artikel 'Get 100 Customers' terus ke emel anda!

privacy We value your privacy and would never spam you

(Klik pada butang di atas untuk dapatkan updates berkenaan strategi ini!)

rahmanbasri-new
rahmanbasri-signature