Ini Rahsia Buat Duit Lumayan Di Internet!


Hari ini, saya akan dedahkan kepada anda KUNCI sebenar kebanyakan usahawan internet berjaya buat duit lumayan dengan sangat mudah.

Mungkin anda pernah dengar tentang perkara yang bakal saya kongsikan ini, namun percayalah ini adalah formula yang mereka tak mahu ramai orang menguasainya..

 

 • Jika anda hendak buat duit di internet, tidak kira apa juga produk yang anda jual anda mestilah mempunyai laman web yang membina Email LIST (senarai emel) secara automatik! List yang aktif dan tidak sabar menerima maklumat daripada anda!
 • Jika anda tidak tahu, Email List ialah mereka yang berminat dengan produk yang anda tawarkan. Mereka memberikan nama dan alamat email, dari sinilah anda membina kepercayaan dengan memberikan maklumat yang berharga kepada mereka dari semasa ke semasa.
 • Dan hasilnya? Anda akan dapat keuntungan hasil daripada jualan produk-produk tersebut!

Secara ringkasnya, gambar rajah di atas menunjukkan bahawa apabila anda mahu menjual sesuatu produk di internet (sama ada ebook, barangan, produk kesihatan, insuran, kereta terpakai atau apa sahaja), pertama anda perlu dapatkan maklumat Nama, Emel atau No Telefon bakal pelanggan untuk anda hubungi dan seterusnya membuat jualan lebih mudah.

Tetapi, untuk orang biasa tentu agak payah jika bermula dari bawah.

Sebab itulah, sekarang ini saya telah bangunkan satu sistem yang dikenali sebagai Sistem Jualan Pro (SJP) bertujuan sebagai 'SHORTCUT' untuk membantu anda menghasilkan income dengan membina email list bersama dan buat duit secara pasif melalui internet.

 

2013 - Sistem Jualan Pro (1.0) diperkenalkan.

2016 - Sistem Jualan Pro (2.0) diperkenalkan.

2018 -  Sistem Jualan Pro (3.0) adalah versi terkini. Sistem telah di 'upgrade' kepada sistem yang lebih stabil & mesra pengguna.


Bagaimana Nak Buat Duit Dengan Sistem Ini?


Anda boleh lihat bagaimana SJP 3.0 boleh membantu anda buat duit melalui internet:

 • Sistem telah sediakan satu webpage khas untuk mengumpul senarai email prospek.
 • Tugas anda hanya fokus untuk tarik trafik ke webpage tersebut, dan selebihnya anda serahkan kepada SJP3.0 untuk melakukan follow up dan close sales kepada prospek yang anda telah bawa.
 • Anda berpeluang untuk jana komisyen dari pelbagai produk yang dipromosikan melalui sistem.
 • Ini kerana setiap kali prospek anda subscribe emel mereka melalui webpage tersebut, SJP3.0 akan terus capture 'ID khas' anda untuk dimasukkan secara automatik di dalam siri email follow up.
 • Sistem akan menghantar email follow up secara berkala, dan apabila prospek baca emel tersebut dan membeli produk yang ditawarkan, maka anda dapat komisyen.
 • Ini kerana pautan yang ada di dalam setiap email follow up akan mengandungi 'ID khas' anda.

Oleh itu secara teknikalnya..

Setiap emel follow up yang dihantar dari SJP 3.0 akan berpotensi menghasilkan duit untuk anda!

Oleh itu jika anda mempromosi webpage khas anda, tugas anda menjadi lebih mudah kerana… List akan di follow up secara automatik dengan email yang siap sedia di dalam SJP 3.0.

Dan dengar ini. Jika mereka memesan mana-mana produk yang dipromosikan, anda akan menerima komisyen secara pasif.


Jadi, Dengan Melanggan SJP 3.0, Apa Yang Anda Bakal Peroleh?


Webreplika Khas

 • Webreplika (atau webpage) ini bertujuan untuk membina list prospek anda, iaitu mereka yang berminat dengan apa yang anda tawarkan.
 • Anda akan menerima webreplika khas yang dah pun siap sedia untuk digunakan. Yang menariknya, anda tidak perlu pening kepala untuk setup perkara teknikal kerana anda akan diberikan 'Link' khas untuk anda promosikan webreplika tersebut untuk mengumpul list.
 • Jadi misi utama anda ialah membawa seramai trafik (pelawat) ke webreplika ini. Saya akan tunjukkan kepada anda beberapa teknik membawa trafik dengan lebih mudah!

Komisyen Pasif

 • Apa yang paling menarik melalui sistem ini, anda berpeluang untuk jana komisyen secara pasif.
 • Apabila prospek yang anda telah bawa ke webreplika tadi membuat pembelian terhadap mana-mana produk yang dipromosikan, maka anda akan terima komisyen.
 • Anda dapatkan prospek, kemudian serahkan selebihnya kepada SJP untuk hasilkan jualan buat anda!

Panduan Promosi

 • Untuk memudahkan pemahaman anda, anda juga akan diberikan panduan tutorial langkah demi langkah untuk membantu anda mempromosikan Link Webreplika anda.
 • Anda akan dibekalkan dengan ayat & gambar iklan yang anda boleh terus gunakan. Anda jimat masa & tenaga. Anda boleh terus copy & paste atau ubahsuai mengikut kreativiti anda!
 • Ayat & gambar iklan telah terbukti berkesan menarik trafik yang berkualiti ke webreplika.

Eksklusif: Facebook Group Support

 • Sebagai sebahagian daripada Sistem Jualan Pro anda, anda juga akan mendapat bimbingan dan sokongan daripada pasukan kami.
 • Apabila anda memerlukan bantuan, anda boleh terus menghubungi kami melalui Facebook Group. Insyaallah kami akan melakukan yang terbaik untuk menjawab soalan-soalan anda dan membantu anda sebaik yang mungkin.
 • Kami komited untuk melihat kejayaan anda sepanjang perjalanan yang menarik ini!

Anda Rasa Mustahil & Tak Tahu Menjual Melalui Internet?


Saya tahu apa yang anda fikirkan.. Inilah sebabnya mengapa saya perkenalkan Sistem Jualan Pro. Anda tidak perlu mahir segala perkara teknikal & kritikal. Anda hanya perlu anda lakukan hanyalah promosi Link webreplika anda dan biarkan sistem ini yang jalankan tugas seterusnya untuk anda!

Lebih 80% orang yang baru bermula dari bawah akan gagal di internet.

Sebab itulah saya mahu anda ambil peluang dengan menggunakan Sistem Jualan Pro yang untuk mula buat duit melalui internet.

Saya telah 'simplify' kan sistem ini supaya orang biasa juga boleh jana sekurang-kurangnya tambahan RM1,000 - RM3,000 sebulan.

Sistem Jualan Pro yang berpotensi membantu anda untuk menjana tambahan RM1,000 - RM3,000 sebulan kini dalam genggaman anda!

Pesan Sistem Jualan Pro Sekarang!

arrow

Harga asal RM290!

Promosi cuma RM150!

Untuk memesan sila klik butang di bawah dan isikan semua maklumat yang diminta.

add to cart
 • Anda hanya perlu bayar RM150 sekali untuk memesan Sistem Jualan Pro ini.
 • Pelaburan sebanyak RM150 ini adalah sangat rendah berbanding dengan kos untuk anda hasilkan produk, email follow up, web design, hosting, autoresponder, dan lain-lain.
 • Jangan sampai terlepas, kerana tawaran ini bakal ditarik pada bila-bila masa daripada sekarang. Take it or Leave it!

Jika anda masih ragu-ragu dengan SJP saya, inilah sebab utama mengapa anda perlu melanggan SJP sekarang! Selepas anda akses ke ruangan ahli, anda akan lebih faham bagaimana sistem ini berfungsi dan betapa mudahnya untuk anda jana income secara pasif melalui sistem ini.

Semoga Anda Berjaya,

PS: Gunakan Sistem Jualan Pro dan anda mempunyai sistem buat duit paling senang pernah anda temui sampai bila-bila! Klik di sini untuk mendaftar.