Affiliate Method

Video panduan bagaimana memulakan Bisnes Affiliate dengan strategi 'evergreen' dan telah terbukti berkesan!

Harga: RM90
Komisyen RM45

PROMOTE

Referral Link

Copy & paste link artikel ini. Pastikan anda gantikan XXX pada link dengan referral (affiliate) ID anda sebelum anda lakukan promosi.

 http://jualanpro.com/bagaimana-lelaki-ini-buat-jualan-rm121175-00-dalam-masa-2-bulan-dengan-online-sahaja/?ref=XXX 

Video tutorial

Video ini menerangkan langkah mudah bagaimana untuk anda copy & paste Link Affiliate anda kemudian post di Facebook anda.

Contoh post di Facebook page

Anda boleh menggunakan contoh copywriting seperti yang ditunjukkan untuk tujuan promosi di Facebook page anda.

Namun begitu, anda dinasihatkan untuk mengubahsuai copywriting tersebut mengikut kreativiti masing-masing selagi ia tidak mengubah maksud ayat di bawah.

shadow-ornament

NOTA PENTING:

Sebagai makluman, setiap kali ada orang subcribe Emel melalui Link Affiliate anda, maka anda akan menerima notifikasi di emel yang menyatakan maklumat Nama & Emel subscriber anda.

Anda boleh menyimpan maklumat tersebut sebagai back up anda. Gambar di bawah ini ialah antara contoh notifikasi emel yang masuk.

SJP-5

Dan, jika anda berjaya buat jualan.. Maka anda akan dapat notifkasi seperti berikut:

SJP-komisyen

Ok. Semoga berjaya!

 

PERHATIAN:

Anda bebas untuk lakukan copywriting yang bersesuaian untuk promosikan Link Affiliate ke webreplika di atas. Ini kerana, setiap orang pastinya ada kreativiti masing-masing untuk menarik minat prospek untuk klik Link Affiliate anda dan seterusnya subscribe emel mereka.

shadow-ornament

Skrip Close Sale

Koleksi skrip close sale yang terbukti berkesan menghasilkan jualan dengan lebih mudah!

Harga: RM10
Komisyen RM5

Ebook Casestudy (Upsell)

Kajian kes sebenar yang akan mendedahkan strategi paling mudah untuk anda menjual produk kepada pelanggan anda.

Harga: RM50
Komisyen RM25

PROMOTE

Referral Link

Copy & paste link artikel ini. Pastikan anda gantikan XXX pada link dengan referral (affiliate) ID anda sebelum anda lakukan promosi.

 http://jualanpro.com/skrip-close-sale/?ref=XXX 

Contoh post #1 di Facebook

Anda boleh menggunakan contoh copywriting seperti yang ditunjukkan untuk tujuan promosi di Facebook page anda.

Namun begitu, anda dinasihatkan untuk mengubahsuai copywriting tersebut mengikut kreativiti masing-masing selagi ia tidak mengubah maksud ayat di bawah.


Anda meniaga produk fizikal secara 
online? Ada RM10? Mari baca..

Saya nak share antara contoh skrip 
follow up & close sale yang rakan 
saya dah gunakan sepanjang tahun 
2015 hingga sekarang untuk promosi 
produk fizikal di internet.


Alhamdulillah, sepanjang 3 tahun ni.. 

Beliau hanya perlu copy paste sahaja 
template yang ada ni dan hantar kepada 
prospek sama ada melalui whatsapp 
atau pm di Facebook.


Hasilnya, produk lebih mudah terjual, 
prospek pun tak fikir panjang nak beli.


Ebook ni ringkas je, sebab ia hanya 
mengandungi skrip, template & check list. 


Ia bukan ebook yang panjang meleret 
hingga anda tertidur sebab nak habiskan 
bacaan. Haha!


Skrip & template ni semuanya anda 
boleh ubah suai mengikut kesesuaian 
produk anda. 


Untuk anda yang ada staf close sales, 
anda boleh kongsikan skrip & template 
ni kepada mereka, mudah-mudahan 
sales lebih berganda-ganda lagi. Insyaallah.


Jika anda berminat untuk dapatkan Ebook 
ini dengan harga cuma RM10, syaratnya mudah je:


1. SHARE status ni untuk bantu viralkan 
supaya lebih ramai dapat manfaat.

2. Tinggalkan komen 'PM' di bawah, saya 
akan follow up anda dan hantar details melalui 
inbox Facebook anda.


Siapa yang memang ada masalah close sale, 
nak kan ilmu yang sangat-sangat bernilai 
pada harga tak masuk akal, boleh lah beli.


Ada RM10, nak beli nasi arab atau nak 
ilmu berbaloi? :)


Anda boleh gunakan template berikut untuk pm setiap orang yang telah tinggalkan komen pada posting anda.

Penting: Sila tukar XXX dengan ID Affiliate anda.


Terima kasih kerana berminat untuk 
mendapatkan Skrip Close Sales. 

Sila klik pautan berikut untuk info lanjut:

www.jualanpro.com/skrip-close-sale/?ref=XXX


Thanks!

Downloads

Contoh post #2 di Facebook


Ini antara skrip close sale yang selalu 
saya gunakan. Anda pun boleh cuba dan 
lihat sendiri penangannya. :)


Sistem Jualan Pro 3.0

Sistem pintar yang akan membantu anda jana income secara pasif melalui internet tanpa perlu menjual produk sendiri. Terbukti berkesan sejak 2013!

Harga: RM150
Komisyen RM75

PROMOTE
shadow-ornament

Referral Link

Copy & paste link artikel ini. Pastikan anda gantikan XXX pada link dengan referral (affiliate) ID anda sebelum anda lakukan promosi.

 http://jualanpro.com/passive-income/?ref=XXX 

Contoh post di Facebook page

Anda boleh menggunakan contoh copywriting seperti yang ditunjukkan untuk tujuan promosi di Facebook page anda.

Namun begitu, anda dinasihatkan untuk mengubahsuai copywriting tersebut mengikut kreativiti masing-masing selagi ia tidak mengubah maksud ayat di bawah.


Ini rakan saya ada kongsikan 5 langkah 
bagaimana untuk bina pendapatan pasif 
melalui internet. Jemput klik & baca di sini!

shadow-ornament

Get 100 Customers

Action-plan menghasilkan 100 pelanggan pertama melalui strategi Email Marketing. Ia mengandungi casestudy & video tutorial untuk membina kempen promosi anda.

Harga: RM20
Komisyen RM10

PROMOTE

Referral Link

Copy & paste link artikel ini. Pastikan anda gantikan XXX pada link dengan referral (affiliate) ID anda sebelum anda lakukan promosi.

 http://jualanpro.com/subscribe/?ref=XXX 

Contoh post di Facebook page

Anda boleh menggunakan contoh copywriting seperti yang ditunjukkan untuk tujuan promosi di Facebook page anda.

Namun begitu, anda dinasihatkan untuk mengubahsuai copywriting tersebut mengikut kreativiti masing-masing selagi ia tidak mengubah maksud ayat di bawah.


Rakan saya ada buat experiment baru, 
promosi 1 produk affiliate.


Kumpul fresh list: 220 subscriber
Jumlah buyer: 100 orang
Harga produk: Bawah RM100.
Tempoh promosi: Kurang seminggu.


Strategi ni simple je. Insyaallah sesuai 
juga untuk promosikan produk sendiri. 


Jika anda berminat untuk tahu strategi 
ni, jom support post ni dengan komen 
'i follow'. Nanti saya pm details. 

Anda boleh gunakan template berikut untuk pm setiap orang yang telah tinggalkan komen pada posting anda.

Penting: Sila tukar XXX dengan ID Affiliate anda.


Terima kasih kerana komen..

Seperti yang saya janjikan dalam 
posting tadi, saya akan share 
berkenaan strategi bagaimana 
rakan saya berjaya dapatkan 100 
pelanggan tersebut.


Jika anda nak tahu apa strategi 
tersebut, boleh klik di sini.

www.jualanpro.com/subscribe/?ref=XXX


Saya berani JAMIN, strategi ini 
'newbie friendly' dan anda boleh 
terus praktikkan hari ini. Insyaallah.

shadow-ornament

Sistem ODARR

Boleh rekod database pelanggan, untung rugi, print borang Poslaju dan auto SMS tracking no, dengan cara paling mudah!

Harga: RM100
Komisyen RM50 

PROMOTE

Referral Link

 http://jualanpro.com/odarr/?ref=XXX 

Perlu Bantuan?

Jika anda ada sebarang persoalan, boleh terus ajukan melalui emel support@rahmanbasri.com