Tempahan Ebay Intelligence!


Terlebih dahulu, saya mengucapkan TAHNIAH kepada anda kerana membuat keputusan yang tepat dengan memilih untuk mendapatkan "Ebook Panduan Bisnes Ebay"

Jelaslah bahawa anda seorang yang serius untuk jana pendapatan dari internet melalui peluang-peluang yang terhidang di depan mata anda. Nampaknya, impian yang ingin anda capai bakal dikecapi melalui tindakan seterusnya.

Dan saya di sini amat yakin bahawa anda seorang yang cukup bersemangat untuk berjaya.

Berikut saya mempunyai tawaran yang cukup istimewa untuk anda.

Pakej A

Ebook Ebay Intelligence

Belajar asas ebay, bagaimana nak setup akaun ebay dan paypal, cara-cara membuat iklan di ebay, membeli barang, membuat kajian produk dan strategi bagaimana nak buat jualan.

Harga Pakej A: RM97

Pakej B

Pakej ini merangkumi Ebook Panduan & ia turut mengandungi tools penting untuk bisnes di Ebay anda. Saya sarankan agar anda dapatkan pakej ini.

Ebook Ebay Intelligence

Belajar asas ebay, bagaimana nak setup akaun ebay dan paypal, cara-cara membuat iklan di ebay, membeli barang, membuat kajian produk dan strategi bagaimana nak buat jualan.

Cara mendaftar akaun terapeak

Ketahui pakej yang sesuai untuk melanggan terapeak software.

Durasi video: 4 minit 21 saat.

Teknik mencari barang hot

Belajar bagaimana nak mengenal pasti barang-barang yang laku keras oleh ebay seller di Malaysia dan bagaimana nak mengintai barang yang dijual

Durasi video: 5 minit 12 saat.

Baryani Method : ebay Intelligence Academy

Teknik “copy & paste” barang dropship yang sentiasa mendapat permintaan tinggi di ebay menggunakan teknik percuma dan berbayar untuk mendapatkan keuntungan yang lumayan. Dalam video ini juga saya dedahkan bagaimana seorang seller Malaysia menghasilkan jualan lebih RM7000 dalam masa 2 minggu sahaja dengan menjual 1 jenis barang sahaja secara dropship melalui AE.

Durasi video: 40 minit 54 saat.

Senarai Supplier UK Europe

Mengandungi lebih 100 senarai pengedar dari UK Europe. Anda jimat masa untuk mencari produk untuk dijual di Ebay!

Senarai Wholesaler / Supplier USA

Mengandungi lebih 400 senarai pemborong & pengedar dari USA. Anda boleh pilih mana-mana pengedar untuk anda hubungi kelak.

Adobe Photoshop Portable

Software ini yang anda perlukan untuk mengubahsuai gambar produk yang anda ingin promosikan di Ebay. Untuk pengetahuan anda, gambar yang berkualiti memainkan peranan penting untuk meyakinkan prospek membeli produk anda.

Ia akan membezakan anda dari pesaing-pesaing anda yang lain.

Document Template Follow Up Customer

Membantu anda untuk buat follow up customer di ebay untuk mendapatkan feedback as a seller secara lebih cepat dan membantu menaikkan reputasi perniagaan di ebay lebih pantas.

Document template avatar multiple account

Memudahkan kerja-kerja merekod maklumat akaun-akaun ebay dan paypal anda dengan lebih tersusun dan bersistem. Dengan adanya document ini, masalah pening dengan akaun yang banyak tidak muncul lagi.

400 Niche Berpotensi Di Ebay

Memberikan idea kepada anda barang-barang yang boleh di jual di ebay. Menjadikan kerja-kerja membuat kajian produk lebih mudah dan cepat. Anda telah tahu niche apa yang berpotensi untuk di jual di ebay yang mendapat sambutan yang menggalakkan.

Template Keyword Ebay Feedback (Microsoft word)

Template feedback yang superb. Membantu anda mendapat idea apa feedback yang boleh diberikan apabila membeli dan menjual barang di ebay. Dengan adanya template ini, anda hanya tinggal copy paste sahaja dari template ini.

Ultimate Guide for Dropshipping

Membantu anda mendapatkan panduan khusus bagaimana nak memulakan perniagaan di ebay dan ecommerce website secara dropship. Dengan kos yang minima, risiko rendah dan mengenalpasti supplier yang betul dan salah.

Ultimate Guide for Dropshipping

Membantu anda mendapatkan panduan khusus bagaimana nak memulakan perniagaan di ebay dan ecommerce website secara dropship. Dengan kos yang minima, risiko rendah dan mengenalpasti supplier yang betul dan salah.

50 Ways to Make Your First Sale

Memberikan idea kepada anda 50 cara untuk membuat jualan pertama secara online.

Group Support di Facebook

Sebagai sebahagian daripada Pakej ini, anda juga akan mendapat bimbingan dan sokongan daripada pasukan kami.

Harga Pakej B: RM197

"Tuan Zul, Saya Sangat Berminat Dan Apakah Yang Perlu Saya Lakukan?"

Mudah sahaja! Anda boleh klik pada pautan di bawah untuk menempah mana-mana pakej Panduan Bisnes Ebay ini daripada saya.

add to cart

Lihat Antara Komen Pembaca Ebook Ini!


*Jika anda menghadapi sebarang masalah sewaktu melakukan pembayaran atau pengesahan atau mempunyai sebarang persoalan berkenaan tawaran diatas, jangan cemas... hantarkan pesanan anda kepada kami dan kami akan membantu anda.

Hubungi melalui emel ini jualanpro@gmail.com