Video Blue Print Ebay Research Intelligence Method (BPERIM)

Oleh: Zul Ariffin

Apa tu BPERIM ni?

Video BPERIM ni objektifnya ialah:

  • Belajar macam mana nak pilih barang di Aliexpress yg ada demand di eBay
  • Kenalpasti Niche yang tengah trending dan hot
  • Nak tahu barang yg dijual tu adakah dalam kategori Low risk, medium risk atau High risk
  • Nak Intai Strategi seller lain jual barang dengan optimum
  • Ciri-ciri memilih barang yg laku keras dan sentiasa ada demand di ebay

Siapa yang ada masalah seperti :

  1. Dah ada akaun ebay tapi tak tahu nak jual apa
  2. Mati kutu takde idea dah nak tingkatkan sales, barang yg dijual dah slow..tak laju orang beli macam dulu
  3. Sales dah ada, tapi sales pulak tak konsisten
  4. Barang nak jual dah laju, tapi ebay kacau pulak dan akaun kena suspend
  5. Competitor suka buang harga, orang dah taknak beli dengan kita

 

Video 1: Pengenalan BPERIM

Video 2 : Cara Mencari Keyword Yang Ada High Demand

Video 3 : Competitor Seller

Video 4 : Cara Pilih Supplier di Aliexpress

Video 5: Cara Listing di Ebay Dalam Masa 2 Minit Sahaja!

Dalam video BPERIM ni juga Tuan Zul kongsikan satu case study Strategi new seller X memilih barang yang laku keras di ebay dan barang tu 100% dropship dari Aliexpress dan berjaya buat jualan 5 angka dengan Konsisten Dari casestudy ni anda dapat belajar banyak perkara. Antaranya ialah:

  • Belajar macam mana nak  pilih barang di aliexpress. so anda takde masalah lagi barang yang dijual di ebay tu lagi murah dari aliexpress
  • Belajar macam mana strategi nak bina keyword SEO untuk title listing ebay. So orang boleh jumpa iklan listing anda dengan mudah
  • Belajar macam mana nak elak jual barang yg LOW RISK dan LAJU terjual setiap bulan. So takdelah masalah lagi sales anda jadi Krik Krik Krik
  • Belajar macam mana nak elak akaun kena suspend
  • dan banyak lagi..

Kalau anda ada masalah macam kat atas ni, Video BPERIM ni untuk anda.

Tuan Zul sedang menawarkan harga istimewa buat anda.

Harga asal ialah RM197. Namun untuk tempoh terhad ini, beliau berikan tawaran serendah RM89 sahaja.

Saya berani JAMIN video ni adalah satu pelaburan yg sangat berbaloi untuk anda.

Dapatkan Video BPERIM Di Sini (Dengan Harga Diskaun!) »