Bagaimana Jana Pendapatan Pasif Dengan Produk Digital?

produk digital

Awal januari 2018, saya ada attend satu program tentang pengurusan bisnes dan kewangan. Ada banyak input yang saya peroleh, terutamanya ialah idea bagaimana untuk jana kewangan secara pasif.   Salah satu yang speaker tu kongsikan, of course la dengan buat property investment. Contohnya. Beli rumah harga sekitar RM500,000. Kemudian sewakan. Jika loan bulanan dengan bank…

Continue Reading →

Mini Aset Digital

produk digital

Awal januari 2018, saya ada attend satu program tentang pengurusan bisnes dan kewangan. Ada banyak input yang saya peroleh, terutamanya ialah idea bagaimana untuk jana kewangan secara pasif.   Money Creates Money. Salah satu yang speaker tu kongsikan, of course la dengan buat property investment. Contohnya. Beli rumah harga sekitar RM500,000. Kemudian sewakan. Jika loan…

Continue Reading →

Nak Mulakan Bisnes Affiliate? Ikuti Langkah Ini.

jualanpro

Assalamualaikum & hai 🙂 Saya berjumpa ramai orang yang ingin memulakan Bisnes Affiliate mereka secara online, rata-rata menyatakan bahawa mereka tidak tahu ‘di mana’ sebenarnya untuk bermula. Ada di antara mereka yang dah mencuba pelbagai teknik & strategi affiliate, tapi masih keliru mana satu teknik yang benar-benar berkesan? Dan sehingga kini masih belum berjaya menghasilkan…

Continue Reading →

Langkah Demi Langkah Jana Pendapatan Dengan Bisnes Affiliate!

jualan pro

Assalamualaikum & hai 🙂 Saya mula berjinak-jinak dengan bisnes Affiliate sejak 2009, bahkan ini adalah model bisnes yang mula-mula saya sertai sebelum menjual produk digital sendiri di internet.  Tahun 2017, saya lihat bisnes Affiliate kini makin berkembang apabila semakin ramai usahawan menawarkan program affiliate untuk produk masing-masing. Apa yang penting ialah bagaimana untuk anda mengambil peluang ini dan mula…

Continue Reading →

Jana RM278,482.00 Hanya Menjual Satu Produk Affiliate!

affiliate-method-jana-6-angka-featured

Ramai orang pandang rendah dengan potensi Bisnes Affiliate ini. Malah mereka tidak percaya dengan bisnes Affiliate ni boleh mencapai income hingga 6 angka. Ini antara hasil income dari bisnes Affiliate: Hit sales RM121,175.00 hanya dengan 1 produk Affiliate sahaja. Dan selepas 6 bulan, beliau berjaya capai jualan mencecah RM278,482.00 hanya dengan menjual produk orang lain…

Continue Reading →

Wanita Ini Hasilkan RM10,929.00 Dengan Kaedah Percuma Di Facebook!

wanita buat 10k

Ok, anda mesti fikir yang Bisnes Affiliate ini untuk yang pakar IT sahaja. Sebenarnya jika dibuat dengan kaedah yang betul, tidak kiralah apa pun status anda, anda boleh menghasilkan jualan dengan Bisnes Affiliate ini. Tidak kira walaupun anda berumur 50 tahun atau Suri rumah yang buta IT tetap boleh menghasilkan pendapatan lumayan. Sebagai contoh Puan Salena…

Continue Reading →

Wanita Ini Hasilkan RM10,929.00 Dengan Kaedah Percuma Di Facebook!

wanita buat 10k

Ok, anda mesti fikir yang Bisnes Affiliate ini untuk yang pakar IT sahaja. Sebenarnya jika dibuat dengan kaedah yang betul, tidak kiralah apa pun status anda, anda boleh menghasilkan jualan dengan Bisnes Affiliate ini. Tidak kira walaupun anda berumur 50 tahun atau Suri rumah yang buta IT tetap boleh menghasilkan pendapatan lumayan. Sebagai contoh Puan Salena…

Continue Reading →

Benarkah Bisnes Affiliate Boleh Jana Income Hingga 6 Angka?

affiliate-method-jana-6-angka-featured

Ramai orang pandang rendah dengan potensi Bisnes Affiliate ini. Malah mereka tidak percaya dengan bisnes Affiliate ni boleh mencapai income hingga 6 angka. Ini antara hasil income dari bisnes Affiliate: Hit sales RM121,175.00 hanya dengan 1 produk Affiliate sahaja. Dan selepas 6 bulan, beliau berjaya capai jualan mencecah RM278,482.00 hanya dengan menjual produk orang lain…

Continue Reading →

Bagaimana Lelaki Ini Buat Jualan RM121,175.00 Dalam Masa 2 bulan Dengan Online Sahaja!

buat duit rm6 angka

Assalamualaikum & hai 🙂 Dalam artikel ini, saya terpanggil untuk kongsikan satu kisah seorang lelaki ini.. Kisah ini mungkin boleh jadi iktibar dan memberikan motivasi dan jalan keluar pada anda. Harap anda boleh baca hingga habis ya. Kisah ini adalah pengalaman sebenar bagaimana lelaki ini buat jualan RM121,175.00 dalam masa 2 bulan dengan online sahaja!…

Continue Reading →

5 Idea Bagaimana Menjana Pendapatan Pasif Di Internet!

Satu kelebihan bisnes internet di market international ialah jana pendapatan secara pasif. Namun di Malaysia, agak kurang kerana disebabkan masalah teknologi ataupun sistem. 80-90% yang jana pendapatan pasif di Malaysia adalah daripada MLM. Pasif income tak semesetinya menjual membership site sahaja. Sofware as a service (SaaS) adalah salah satu cabang bisnes yang boleh menjana pendapatan…

Continue Reading →

Page 1 of 2